Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

 

ŚNIADANIE

OBIAD

PODWIECZOREK

Poniedziałek

17.03.25

Pieczywo mieszane

z masłem -1,1a,2,7, ogórek, zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi-1,7, melon, herbata owocowa, woda

Zupa pomidorowa z ryżem-7,8, eskalopki drobiowe-1,2, ziemniaki, mizeria-7 , kompot truskawkowy, woda

Pieczywo mieszane z masłem-1,1a,2, rzodkiewka, kiełbasa żywiecka, jabłko, herbata miętowa, woda

Wtorek

18.03.25

Pieczywo mieszane

z masłem -1,1a,2,7, pomidor, ser żółty-7, banan, kakao-7, woda

Barszcz ukraiński-7,8, pulpeciki w sosie koperkowym-1,2,7, ziemniaki, surówka z ogórka kiszonego, kompot jabłkowy, woda

Pieczywo mieszane z masłem-1,1a,2,7, budyń waniliowy-7, ananas, woda

Środa

19.03.25

Pieczywo mieszane

z masłem -1,1a,2,7, (twarożek-7, rzodkiewka, szczypior, sałata, pomidor, ogórek) , gruszka, herbata truskawkowa, woda

Żurek-1, placki z jabłkami i śmietaną-1,2,7,  kompot wieloowocowy, woda

Pieczywo mieszane z masłem-1,1a,2,7, ogórek kiszony, pasztecik drobiowy-1,2,7,8, jabłko, kakao-7, woda

Czwartek

  20.03.25

Pieczywo mieszane

z masłem -1,1a,2,7, papryka, zupa mleczna z lanymi kluskami-1,2,7, pomarańcza, herbata malinowa, woda

Zupa ogórkowa-7,8, paluszki rybne własnej produkcji-1,2,3, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot jabłkowy, woda

Pieczywo mieszane z masłem-1,1a,2,7, rzodkiewka, szynka drobiowa, melon, kawa inka-7, woda

Piątek

21.03.25

 

 

 

 

 

 

 

 

Pieczywo mieszane

z masłem -1,1a,2,7,  pasta jajeczna ze szczypiorem-2, mandarynka, kakao-7, woda

Zupa krem z kalafiora-7,8,  makaron ze szpinakiem i filetem drobiowym-1,2, kompot wieloowocowy, woda

Pieczywo mieszane z masłem, serek waniliowy-7, brzoskwinia, herbata rumiankowa, woda

       

Woda do picia dostępna jest bez ograniczeń cały dzień w salach. Poszczególne elementy jadłospisu mogą ulec zmianie.

 

Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe np.: kakao, herbata, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa, mogą zawierać śladowe ilości alergenów glutenu, laktozy, soi, orzechów, selera i gorczycy.


Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji:

  1. Gluten
  2. Jaja
  3. Ryby
  4. Orzechy
  5. Migdały
  6. Soja
  7. Mleko/ nabiał
  8. Seler
  9. Gorczyca
  10. Sezam i pochodne
  11. Mięczaki, skorupiaki
  12. Łubin
Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-03-21 09:53:47
Ilość wyświetleń: 18104

Wszystkiego, co naprawdę powinienem wiedzieć, nauczyłem się w przedszkolu - o tym jak żyć, co robić, jak postępować, współżyć z innymi, patrzeć, odczuwać, myśleć, marzyć i wyobrażać sobie lepszy świat...

Robert Fulghum

Partnerzy

BIP
Urzędu Miejskiego w Policach
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej